U trendu

Mitrović i Bjelica: Baskonija sjajna, ali želimo novo čudo

Košarkaši Crvene zvezde Luka Mitrović i Milko Bjelica rekli su da ekipa veoma motivisano čeka gostovanje Baskoniji i da veruju u novi podvig i šesti uzastopni trijumf u Evroligi.

„Idemo na noge jednoj ekipi koja igra izvanredno u kontinuitetu već dve sezone. Igraju lepu košarku, u prvom mecu u Beogradu su nas potpuno nadigrali, bez ikakve šanse da preokrenemo rezultat. To je motiv više da odigramo dobru utakmicu i uradimo sve ono što nismo u Kombank areni, dođemo do ogromne pobede, uostalom svaka je takva u ovogodišnjoj Evrolige“, rekao je Mitrović, prenosi klupski sajt.

Njegov saigrač Milko Bjelica žali što će duel u Vitoriji zbog povrede propustiti Nemanja Dangubić.

„Slede nam dve utakmice u tri dana, ponavlja se ono što smo već radili u dva navrata ove sezone u Evroligi. Idemo u Španiju u dobrom raspoloženju i gotovo kompletni, nema povređenog Dangubića, ali želimo da odigramo dobru utakmicu protiv Baskonije“, rekao je Bjelica.

On je kazao da prethodni trijumfi nad Makabijem, Realom, CSKA i Žalgirisom doneli još veće samopouzdanje crveno-belima.

„Baskonija vec drugu sezonu zaredom igra izvanredno, bila je prošle sezone na Fajnal-foru, a i ove beleži mnogo pobeda. Plasman na tabeli pokazuje o kakvoj ekipi se radi. Nadigrali su nas u Beogradu, ali to je davna prošlost, ovo je nova utakmica“, zaključio je Bjelica.

Utakmica između Baskonije i Crvene zvezde igra se sutra od 21.30 u dvorani „Fernando Buesa“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar