U trendu

Morinjo: I dalje sam najbolji trener Čelsija

Trener Mančester junajteda Žoze Morinjo rekao je da je i dalje najbolji trener fudbalskog kluba Čelsi, nakon što su ga navijači londonskog kluba vredjali tokom utakmice u FA kupu.

Čelsi je sinoć na svom terenu pobedio Mančester junajted sa 1:0 i plasirao se u polufinale FA kupa, a navijači londonskog kluba su vredjali Morinja i u nekoliko navrata ga nazvali Judom. Morinjo je dva puta otpušten u Čelsiju, ali je najuspešniji trener u istoriji kluba sa tri šampionske titule.

Morinjo je na uvrede navijača prstima pokazao broj tri, ukazujući na broj titula koje je osvojio sa Čelsijem.

„Sve do trenutka kada jedan njihov trener osvoji četiri šampionske titule, ja ću biti najbolji trener Čelsija. Do tada, Juda je broj jedan“, rekao je Morinjo, preneli su britanski mediji.

Jedini gol na Stamford Bridžu sinoć je postigao N’Golo Kante u 51. minutu.

„Mogu da me zovu kako žele. Ja sam profesionalac, branim svoj klub. Zaista sam ponosan na moje igrače i ponosan sam na navijače Mančester junajteda“, dodao je 54-godišnji Morinjo.

Morinjo je nije želeo da komentariše sudjenje Majkla Olivera, koji je u 35. minutu isključio fudbalera Junajteda Andera Ereru.

„Ne želim da idem u tom pravcu. U četiri utakmice Oliver je dosudio tri penala i pokazao jedan crveni karton, to ne mogu da promenim. Rukovali smo se i čestitao sam mu. Gospodin Oliver kod kuće može da analizira, pošto ja neću da analiziram njegov rad“, naveo je Morinjo.

Čelsi je izbacio branioca titule u FA kupu, u polufinalu će igrati protiv Totenhema, dok će u drugom polufinalu igrati Arsenal i Mančester siti.

Oba polufinala biće odigrana na londonskom Vembliju 22. i 23. aprila..

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar