U trendu

Morinjo: Vraćam se u julu

Portugalski fudbalski trener Žoze Morinjo rekao je danas da je uveren da će od jula ponovo voditi neki klub.

Portugalac, koji je u decembru 2015. godine dobio otkaz u Čelsiju, sinoć je u Mekisko sitiju sa klupe predvodio tim Fifa legendi protiv ol-star tima Meksika.

„Naravno da mi nedostaje posao. Vraćam se u julu. Sada je maj, od maja do juna nema mnogo. Uživam trenutno, uživam s porodicom, ali u julu se vraćam“, rekao je Morinjo za Asošijejted pres.

Na pitanje do kada bi najkasnije voleo da potpiše ugovor, Morinjo je rekao: „Do 30. juna je u redu“.

Morinja mediji već mesecima povezuju s Mančester junajtedom, a Junajted do sada nikada nije demantovao informaciju da će Portugalac na klupi kluba s Old Traforda zameniti Luja van Gala.

Budućnost Van Gala na klupi Junajteda je sve neizvesnija, a njegova pozicija će biti još lošija ako klub ne izbori plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Da bi Junajted sledeće sezone igrao u najjačem evropskom takmičinju potrbna im je pobeda protiv Bornmuta u poslednjem kolu Premijer lige, ali i pozar Mančester sitija od Svonsija.

„Stvarno ne znam ništa o tome“, bio je odgovor Morinja na pitanje AP-a o eventualnom prelasku u Junajted.

„Nemam klub. Čekao sam da ovi momci (Tim Fifa legendi) pobede i pomognu mi, ali izgubio sam meč (9:8) i sada će mi biti teže da nadjem klub“, rekao je Portugalac.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar