U trendu

Mundo deportivo: Mesi odugovlači pregovore sa Francuzima, čeka ponudu Barselone

BARSELONA – Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi odugovlači pregovore sa šampionom Francuske u vezi produženja ugovora, jer argentinski reprezentativac čeka ponudu Barselone, tvrdi Mundo deportivo.

Mesi je 2021. stigao u PSŽ iz Barselone, a ima ugovor sa pariskim klubom do kraja sezone. Argentinski fudbaler je ranije najavio da će po završetku Svetskog prvenstva u Kataru objaviti gde će da nastavi karijeru, ali još nije doneo konačnu odluku.

„Mesi bi se najradije vratio u Barselonu. On čeka ponudu katalonskog kluba, koja još nije stigla. Barselona želi da se Mesi vrati, ali za sada ne može da pošalje konkretnu ponudu zbog finansijskih problema. Rukovodstvo katalonskog kluba pregovara sa sponzorima, koji bi omogućili povratak Mesija, a ujedno bi Barselona izbegla kršenje pravila finansijskog fer-pleja“, navodi Mundo deportivo.

Mesi (35) je bio član Barselone od 2000. do 2021. godine, a sa katalonskim klubom osvojio je 34 trofeja. Za ekipu sa Nou Kampa je odigrao 778 utakmica i postigao je 672 gola.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.