U trendu

Nagrade AMS S najuspešnijim takmičarima i klubovima

BEOGRAD – U prostorijama Auto-moto saveza Srbije danas su dodeljeni pehari najuspešnijim takmičarima i klubovima za sezonu 2020.

Za osvojena prva tri mesta, priznanja su dobili najbolji u pet disiciplina – Moto Clašic, Road Race, Moto Croš, Extreme Enduro i Moped Cup.

Zlatnu kacigu, najprestižniju nagradu, za osvojene šampionske titule u prethodne četiri godine u Moto Croš disciplini, dobio je Miloš Đorđević, a uručio mu je predsednik Moto saveza Srbije Božidar Mihailović.

Pored pojedinačnih priznanja najboljim takmičarima po klasama, predsednik Mihailović i predsednik Izvršnog odbora Moto saveza Srbije Goran Lovrić dodelili su i specijalna priznanja najboljim klubovima u Srbiji za doprinos, razvoj i afirmaciju moto sporta u 2020. godini.

Priznanja su dodeljena klubovima „Spark“ (Beograd), „Gajić“ (Kruševac), „Palež“ (Obrenovac) i „Garage Team“ (Zrenjanin).

Za doprinos razvoju i afirmaciji moto sporta, specijalno priznanje uručeno je i Dejanu Todosijeviću, sportskom fotografu Moto saveza Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.