U trendu

Najbizarnije tetovaže fudbalera, Srbin definitivno ima najgoru (foto)

Tetovaže su odavno postale neodvojivi deo imidža fudbalera, toliko da nam je danas čudno ako vidimo na terenu igrača koji nema ukrase na telu.

Ali postoje one tetovaže koji je bolje da ostanu ispod dresa jer su toliko bizarne da ljudima nije jasno kako je neko poželeo da ih zauvek nosi.

Italijanski Gazzetta dello Sport napravio je listu najluđih tetovaža fudbalera, a njima su bomba, pištolj, majmun na stomaku, ali apsolutni pobednik je jedan Srbin.

Hrvat Marcelo Brozovic ima brojne tetovaže na telu, ali posebno se izdvaja zapaljena bomba na njegovom vratu.

Artur Boruc, bivši golman Legije, Seltika, Fiorentine; i reprezentacije Poljske, na stomaku je nacrtao majmuna, a Arturov pupak izgleda kao određeni telesni otvor istetovirane životinje.

Amato Ciciretti, napadač niza italijanskih niželigaša, na podlaktici je tetovirao simbol Tvtera i svoj profil na toj društvenoj mreži.

Diego Perotti, krilni napadač Fenerbahčea, a ranije Sevilje, Rome i reprezentacije Argentine, na vratu ima sliku kopačke koja udara loptu.

Jay Bothroyd, imidž zločestog momka engleskog fudbala 2000-ih dokazao je i tetovažama. Na torzu je „uradio“ pištolj, bombu, nož skakavac i kalašnjikov.

Uroš Vitas je ipak pobednik. Srpski fudbaler koji igra za saudijski Al-Qadsiah, preko cele bočne strane stomaka tetovirao je lice svoje verenice:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar