U trendu

Najslađi snimak iz Ronaldovog doma: Otkrili pol blizanaca i oduševili pet miliona ljudi

Jedan od najpoznatijih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo ima veliku porodicu, otac je četvoro djece: blizanaca Eve Marije i Matea, ćerke Alane Martine i sina Kristijana  Jr, a svoje fanove je u oktobru ove godine oduševio vešću da sa svojom partnerkom Georginom Rodrigez čeka i blizance.

– Presrećni smo što možemo da objavimo da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi i jedva čekamo da vas upoznamo. Osećamo se blagoslovljeno, napisao je Ronaldo uz fotografiju na kojoj pozira sa Georginom dok u ruci drži fotografiju s ultrazvuka.

Slavni par do sad nije otkrivao previše detalja o prinovama, a budući roditelji odlučili su sada da javno otkriju pol blizanaca i to na presladak način koji je oduševio njegove brojne pratioce.

Naime, na Instagramu je objavio video na kojem ispred okićene jelke u njihovom domu, njegovo četvoro dece buše dva velika crna balona iz kojih su se zatim rasuli plave i roze konfete, što znači da će Ronaldo i Georgina dobiti devojčicu i dečaka.

– Gde život počinje, ljubav nikad ne završava, napisao je Ronaldo uz video, i dodao emotikone srca i u haštagu otkrio da se oseća ‘blagoslovljeno’.

Video je za manje od 24 sata pregledan skoro 20 miliona puta, a zaradio je preko 5.8 miliona lajkova.

Ni Ronaldo ni Georgina nikad nisu skrivali da žele da imaju puno dj+ece i veliku porodicu pa je tako fudbaler Mančester Junajteda 2017. izjavio da želi sedmoro dece, dok je Georgina prošle godine rekla da je njezina ‘želja za majčinstvom jača nego ikad te da se nada imati više djece.’

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.