U trendu

Nastavlja se Super liga, Zvezda čeka Mladost GAT, Partizan u Novom Sadu

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija, utakmicama 28. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Mladost GAT, a Partizan će u Novom Sadu igrati protiv Vojvodine.

Prve utakmice igraju se danas – od 17 časova Kolubara dočekuje Napredak, dok dva sata kasnije u Lučanima počinje duel Mladosti i Novog Pazara.

Vodeća Crvena zvezda igra u subotu od 18 časova na svom terenu protiv ekipe Mladost GAT i želi da nastavi sa dobrim rezultatima i ostane jedina neporažena ekipa u ligi. Zvezda je prva na tabeli sa 73 boda, 18 više od drugoplasiranog TSC-a, dok je Mladost GAT poslednja na tabeli sa 18 bodova.

Fudbaleri Partizana igraju u subotu od 20 časova na stadionu „Karađorđe“ protiv Vojvodine i moraju da pobede kako bi ostali u trci za drugim mestom na tabeli. Crno-beli su u prošlom kolu izgubili na svom terenu od Radnika (1:2) i pali su na treće mesto na tabeli sa 54 boda, a Vojvodina na petom mestu ima 47.

Fudbaleri TSC-a igraju u nedelju od 16 časova u Surdulici protiv Radnika i žele pobedu kako bi zadržali drugo mesto na tabeli. Ekipa Žarka Lazetića vezala je dve pobede uoči pauze u ligi i ima 55 bodova, a Radnik, koji u duel ulazi posle pobede u Humskoj, zauzima 15. mesto na tabeli sa 20 bodova.

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 18 časova igraju u Nišu protiv Radničkog i dobrim rezultatom pokušaće da zadrže korak za vodećim ekipama. Beogradski tim je četvrti na tabeli sa bodom manje od Partizana – 53, a Radnički ima 26 bodova na 11. mestu.

Fudbaleri Voždovca igraju u Beogradu u subotu od 16 časova, dok Radnički 1923 dva sata ranije u Kragujevcu igra protiv Spartaka i želi treću uzastopnu pobedu kojom bi ostao u igri za plej-of.

Parovi 28. kola Super lige:

Petak:

Kolubara – Napredak (17.00)
Mladost – Novi Pazar (19.00)

Subota:

Radnički 1923 – Spartak (14.00)
Voždovac – Javor (16.00)
Crvena zvezda – Mladost GAT (18.00)
Vojvodina – Partizan (20.00)

Nedelja:

Radnik – TSC (16.00)
Radnički Niš – Čukarički (18.00)

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.