U trendu

Nastavlja se Super liga, Zvezdi treba bod protiv TSC-a za šestu uzastopnu titulu

Takmičenje u Super ligi Srbije nastavlja se utakmicama u plej-ofu i plej-autu, a fudbalerima Crvene zvezde potreban je bod protiv TSC-a kako bi osvojili šestu uzastopnu šampionsku titulu.

Posle regularnog dela i 30. kola danas počinje takmičenje u plej-ofu, u kome igraju ekipe od prvog do osmog mesta, i plej-autu za ekipe od devetog do 16. mesta. U utakmicama plej-auta, gde se ekipe bore za opstanak, Radnički će na Čairu od 17 časova dočekati Mladost GAT, a dva sata kasnije u Lazarevcu počeće duel Kolubare i Mladosti.

Takođe od 19 časova u Beogradu večeras igraju Voždovac i Radnički 1923 na početku plej-ofa.

Fudbaleri Zvezde u subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuju TSC i potreban im je bod kako bi osvojili šestu uzastopnu šampionsku titulu. Crveno-beli su prvi deo šampionata završili kao jedina neporažena ekipa sa 82 boda, ispred TSC-a koji ima 62.

Zvezda bi tako mogla da odbrani titulu šest kola pre kraja i izjednači klupski rekord iz sezone 1976/1977, kada je ekipa predvođena trenerom Gojkom Zecom, takođe šest utakmica pre kraja bila šampion.

U duelu trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe, Čukarčki će u nedelju od 18.30 dočekati Partizan. Dve ekipe su igrale u četvrtak popodne, takođe na Banovom brdu, kada su domaći pobedili sa 1:0 i sačuvali treće mesto.

Čukarički ima 59 bodova, a Partizan, koji je pretrpeo treći poraz u poslednje četiri utakmice, ima dva boda manje.

Fudbaleri Vojvodine igraju u subotu od 16 časova na svom terenu protiv Novog Pazara i žele pobedu kako bi ostali u igri za treće mesto. Novosađani su četvrti sa 54 boda, a ispod njih je Novi Pazar sa 50.

Fudbaleri Napretka dočekuju u subotu od 14 časova Spartak, kome su potrebni bodovi za opstanak i izbegavanje baraža. Na tabeli plej-aut grupe Napredak je 10. sa 31 bodom, a Spartak je 13. sa 25.

Fudbaleri Javora u nedelju od 16.30 u Ivanjici igraju protiv Radnika i pokušaće da prekinu niz od dva poraza. Javor ima 29 bodova na 12. mestu a Radnik je pretposlednji sa 23 boda.

Utakmice 31. kola Super lige Srbije:

Radnički Niš – Mladost GAT (17.00)
Kolubara – Mladost (19.00)
Voždovac – Radnički 1923 (19.00)

Subota:

Napredak – Spartak (14.00)
Vojvodina – Novi Pazar (16.00)
Crvena zvezda – TSC (18.00)

Nedelja:

Javor – Radnik (16.30)
Čukarički – Partizan (18.30)

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.