U trendu

Natho: Pobeda u Kruševcu značajna za samopouzdanje

BEOGRAD – Fudbaler Partizana Bibras Natho bio je zadovoljan novom pobedom u Superligi Srbije.

Crno-beli nastavili su sa dobrim rezultatima pošto su u Superligi na gostovanju savladali Napredak (1:0).

„Od nas se očekuje da na svakoj utakmici postignemo četiri ili pet golova, a to je nemoguće. Ova utakmica u gostima je bila prilično teška, naročito posle crvenog kartona. Borbenošću smo dobili utakmicu 1:0, moglo je da bude i lakše da smo odigrali pametnije posle njihovog crvenog kartona, ali to je fudbal. Iz ove utakmice izlazimo sa više samopouzdanja i snage i nastavljamo dalje“, rekao je Natho za klupski sajt.

Trener Aleksandar Stanojević kod sastava tima, kao i uvek, vodio je računa o tome da na teren izvede odmorne igrače, a Natho istiće da je ritam u kom igraju utakmice ostavio trag na njima.

„Imamo 25 igrača u rotaciji, a već dva meseca igramo utakmice na svaka 3-4 dana. Veliki pritisak je na nama igračima, svi smo umorni. Trener se trudi da iz svakog izvuče maksimum, uvek ubacuje sveže igrače i svako dobija šansu, zadovoljan sam time. Moramo da nastavimo tako do kraja ako želimo da se borimo za titulu. Moramo da dajemo 100 posto sebe u svakoj utakmici“, dodao je Izraelac.

Natho tokom pauze u prvenstvu igra za reprezentaciju, tako da ostaje u punom takmičarskom ritmu.

„Skoro 12 godina igram u ovom ritmu sa dve utakmice nedeljno, imam dovoljno iskustva sa tim tako da sam našao način da se odmaram. To je moj posao, moram da dam 100 posto sebe u svakoj utakmici“, zaključuje Natho.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.