U trendu

NBA se poklonio Nikoli Jokiću, posvetili mu film

Zvanični sajt NBA lige je posvetio sedmominutni mini-film Nikoli Jokiću. Film pod naslovom „NBA Exclusive: Nikola Jokic“ – ljubiteljima košarke priča priču o srpskom košarkašu koji će verovatno osvojiti i drugu MVP nagradu u dve sezone.

Nikola igra košarku karijere, a jasno je da nas najbolje tek očekuje s obzirom da uživa u svakom trenutku na terenu, a svom timu još jednom je doneo plej-of.

Mini-film o srpskom košarkašu prati njegovu priču, od trenutka kada je počeo da trenira u Somboru, pa sve do MVP nagrade.

– Mislim da mi je ovo najbolja sezona u karijeri. Tim igra dobro, što je najvažnija stvar, rekao je Jokić.

U nastavku priloga ubačeni su neki od najboljih poteza srpskog košarkaša, a bilo ih je na pretek i podseća se na 2015. godinu kada je Somborac izabran kao 41. pik od strane Denvera.

– U prve dve godine sam dosta žurio, brzao… Ali sam brzo skupio iskustvo i počeo sam da igram na svoj, usporen, način, otkrio je srpski košarkaš.

„Samo sam igrao video-igrice i pio koka-kolu. To mi je bio život“, dodao je Jokić.

Zatim se priča okreće ka Jokićevom dolasku u NBA, napornim treninzima i osvajanju MVP titule.

U ovom mini-filmu o Jokiću pričaju trener Majk Meloun, saigrač Eron Gordona, veliki rivali poput Džoela Embida i Lebrona Džejmsa. Film možete da pogledate na zvaničnoj stranici NBA lige, klikom na link.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.