U trendu

Nejmar: Psihološki sam uništen posle eliminacije sa SP

Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar rekao je danas da je „psihološki uništen“, dan posle eliminacije sa Svetskog prvenstva porazom od Hrvatske posle jedanaesteraca.

„Psihološki sam uništen. Ovo je sigurno poraz koji me najviše boli, zbog koga sam bio paralizovan 10 minuta posle utakmice, posle kojeg sam briznuo u plač i nisam mogao da prestanem. Ovo će, nažalost, boleti dugo, dugo“, naveo je Nejmar na Instagramu.

Brazil je u petak uveče u četvrtfinalu eliminisan sa Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je izgubio od Hrvatske posle jedanaesteraca sa 4:2. Posle regularnog dela bilo je 0:0, a posle produžetaka 1:1.

Brazil je poveo golom Nejmara u prvom minutu nadoknade prvog produžetka, a Hrvatska je izjednačila golom Bruna Petkovića u 117. minutu.

„Borili smo se do kraja, ponosan sam na saigrače pošto nije nedostajalo zalaganja i posvećenosti. Ova grupa je zaslužila da ode dalje, zaslužili smo, Brazil je to zaslužio… Ali nije bila božja volja“, naveo je 30-godišnji Nejmar.

On je u petak rekao da nije siguran da li će igrati za reprezentaciju na narednom Mundijalu u Kanadi, SAD i Meksiku 2026. godine.

Zahvalio je navijačima na podršci koju je dobio posle eliminacije sa Mundijala.

„Osećati naklonost, bilo je vredno svake žrtve. Hvala svima na podršci našem timu. Nažalost, nije uspelo. Boleće veoma, veoma dugo“, dodao je Nejmar.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.