U trendu

Neverovatna tačka francuske klizačice: u toku nastupa promenila kostim (video)

Francuska klizačica Me-Berenis Meite možda nije osvojila Olimpijsku medalju, ali je pobrala sve simpatije publike.

Ne samo da je ranije na Igrama klizala uz numeru Bijonse, već je tokom sinoćnjeg nastupa izvela i sjajnu tačku promene kostima.

Tokom prve polovine tačke, Francuskinja je nosila svečanu belu košulju sa dugim rukavima i običnu crnu suknju. Međutim, posle sjajne serije skokova, brzo je, usred nastupa, napravila promenu na donjem delu kostima, i ispod suknje otkrila šljokičasti šareni šorc, i nastavlila da pleše u toj odevnoj kombinaciji.

https://twitter.com/RachelRoseGold1/status/966848472958857216?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ftime.com%2F5172048%2Ffrench-figure-skater-mae-berenice-maite-costume-change-olympics%2F

Njenu promenu kostima pratila je i sjajna muzička podloga. Meitova je najpre klizala uz Šopenovu kompoziciju iz 19. veka, koju je upotpunjavao skromnija odevna kombinacija. Muzika se zatim promenila i počela je urbana elektronska pesma francuskog benda C2C, pod nazivom „Happy“ uz koju je svetlucavi kostim sjajno išao.

Nakon nastupa mlade francuske klizačice pojavili su se brojni komentrai na društvenim mrežma u kojima joj je publika čestitala na sjajnoj izvedbi i još boljem šou koji je priredila na ledu na igrama u Pjongčangu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.