U trendu

Nikolić: Imamo šanse da pobedimo Zvezdu

Košarkaš Mega Leksa Danilo Nikolić ocenio je danas da njegova ekipa, i pored problema sa povredama, ima šanse da pobedi Crvenu zvezdu u prvoj utakmici finala plej-ofa Jadranske lige.

„Pred nama je borba za novi trofej i daćemo sve od sebe da ga osvojimo. Već imamo istorijsku sezonu iza sebe ali se ne zadovoljavamo samo plasmanom u finale ABA lige. Potrebno je da udjemo koncentrisani u meč, da nametnemo našu prepoznatljivu agresivnu igru u odbrani i uz pametna rešenja u napadu, verujem da možemo do brejka u Beogradu. Imamo mnogo problema sa povredama, ali u kakvom god sastavu da izadjemo verujem da imamo šansu za pobedu“, rekao je Nikolić za klupski sajt.

Prva utakmica finalne serije plej-ofa Jadranske lige počeće u četvrtak, od 19 časova u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“.

„Dobro poznajemo Zvezdu, izuzetno su težak protivnik što su pokazali rezultatima u regionu i Evropi. Sa njima smo ove sezone odigrali dva izjednačena meča od kojih je drugi bio na ‘jednu loptu'“, dodao je centar Mege.

U šest medjusobnih utakmica u ABA ligi, Crvena zvezda je pobedila Megu u svih šest. Ove sezone u prvom kolu ABA lige Zvezda je pobedila sa 76:70, a u Sremskoj Mitrovici u 14. kolu, pobedila je posle produžetka sa 79:78.

Finalnu seriju će zbog povreda propusiti igrači Mege Ognjen Jaramaz, Alfa Kaba i Aleksandar Aranitović, dok je nastup Timotea Luvavua u prvom meču neizvestan zbog povrede zgloba. Poslednja pojačanja Mege, Ivica Zubac i Petar Popović će pravo nastupa steći u Superligi.

Finalna serija se igra na tri pobede, a u prva dva duela Zvezda je domaćin.

Prodaja karata za treći meč finala, 2. maja u Sremskoj Mitrovici, počeće u sredu. Karte za tribine koštaju 500 dinara dok VIP mesta 1.500.

Takodje, u sredu će i Zvezda pustiti karte u prodaju u poslovnicama Eventima i na blagajni hale. Ulaz na tribine košta 400 dinara, parter je 600 dinara, a karta za plavu ložu 800. Karta za ložu košta 1. 000, dok za sedište pored terena treba izdvojiti 5.000 dinara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar