U trendu

Nikolić: Preko potrebna pobeda, idemo prema novim izazovima

BEOGRAD – Mladi fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić izjavio je da je ekipi, posle eliminacije od Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona, bila potrebna pobeda protiv Voždovca u Superligi Srbije (6:0).

„Ovo nam je bilo preko potrebno. Odlično smo ušli u utakmicu, ali nam je i protivnik dozvolio da igramo agresivno. Znamo koliko nam je bitna ova pobeda, cela ekipa se podigla. Idemo dalje, novi izazovi su pred nama i moramo biti maksimalno fokusirani na sve što nas očekuje. Znamo šta navijači žele, trudimo se da ih iz utakmice u utakmicu obradujemo, a verujem da su uživali u golovima, makar i kraj malih ekrana“, rekao je NIkolić za klupski sajt.

Njemu je pogodak protiv Voždovca bio treći od početka sezone i svaki veoma efektan.

„Možda će zvučati kao kliše, ali moji golovi su plod timske igre. Kada svaki fudbaler odradi ono što se od njega traži dolazimo u priliku za gol. Najbitnije je da tim pobeđuje, jer samo tako možemo doći do zacrtanih ciljeva. Naravno, presrećan sam jer mi je realizacija vrlo dobra. Uvek želim da postignem lep pogodak, a to se upravo desilo protiv Radničkog, Mačve i Voždovca“, istakao je Nikolić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.