U trendu

Nikša Delibašić potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim

BEOGRAD – Mladi fudbaler Nikša Delibašić potpisao je danas profesionalni ugovor sa Čukaričkim, saopštio je klub.

Kako se navodi, Čukarički je nastavio sa trendom potpisivanja ugovora sa najtalentovanijim pojedincima iz Omladinske škole, a danas je profesionalni ugovor dobio momak rođen 8. februara 2006. godine u Kosovkoj Mitrovici.

Delibašić je u prethodnoj polusezoni nastupao za mlađe kadete, a bio je najbolji strelac sa čak 28 golova u jesenjem delu takmičenja.

U međuvremenu debitovao je i za kadetsku selekciju tima sa Banovog brda, a standardni je član reprezentacije Srbije u svom uzrastu.

„Dugo sam već u Čukaričkom, od 2016. godine. Volim ovaj klub i drago mi je da sam dobio priliku da potpišem profesionalni ugovor. Postigao sam veliki broj golova u prvom delu sezone, ali se iskreno nadam da će ih u drugom biti još više i da ću ostati na prvom mestu na listi strelaca „, izjavio je Delibašić za klupski sajt.

Nikša je kao petlić postavio rekord koji će teško biti oboren u skorijoj budućnosti, jer za sezonu postigao je čak 64 gola.

Kako se navodi, na taj način krenuo je stopama svog strica Pavla Delibašića, sadašnjeg pomoćnog trenera Čukaričkog, koji je inače najbolji strelac u istoriji omladinaca Crvene zvezde u jednoj sezoni (1995/6 postigao je 58 golova).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar