U trendu

Novak Đoković vratio TC na upravljanje Gradu Beogradu

Kompanija „Tara 2016 S“, čiji su vlasnici srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena, saopštila je danas da će zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak vratiti na upravljanje Gradu Beogradu.

„Dugo smo promišljali i doneli ni malo laku odluku da prestanemo s radom i vođenjem zemljišta, objekata i čuvanjem teniske oaze posle više od deset godina. Sa velikom zahvalnošću vraćamo zemljište Gradu Beogradu“, navodi se u saopštenju, prenosi Sport klub.

Beogradski mediji ove nedelje su preneli da će Đoković 1. juna vratiti Teniski centar Gradu Beogradu.

U saopštenju se dodaje da je kroz taj objekat prošlo desetine hiljada dece, kao i da je održano sedam ATP i jedan WTA turnir, a u svet poslata lepa slika Beograda i Srbije.

„Zahvaljujemo se svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Grada Beograda, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci svih prethodnih godina. Hvala hiljadama ljudi koji su provodili vreme u teniskom centru i zajedno sa nama napredovali, stvarali nezaboravne trenutke. Na kraju, ogromnu zahvalnost dugujemo našim zaposlenima koji su verovali u naš projekat i viziju. Sigurni smo da će ovo mesto ostati sportska duša Dorćola i Beograda“, navodi se.

Iz te kompanije su istakli da će fokus u narednom periodu biti usmeren na nove projekte, među kojima će biti i onih koji se bave teniskim razvojem dece i omladine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.