U trendu

Novak i Hrvat pravili šou na Majorki – publika u transu (video)

Novak Đoković i njegov trener Goran Ivanišević odlučili su da se ludo zabave u egzibicionom susretu, pre nego što je prvi reket sveta odigrao prvi meč u dubl-konkurenciji na travi na turniru na Majorki.

Srbin i Hrvat se fantastično slažu, sa njima je provod zagarantovan, a u to se uverila i publika na Balearskim ostrvima.

Naime, Đoković koji se plasirao u četvrtfinale turnira 250 serije u dubl konkurenciji, pre prvog susreta na turniru na kojem hvata zalet za Vimbldon, napravio je šou u kojem mu je pomogao trener Goran Ivanišević.

Nakon što je Novak stigao u Španiju gde su ga nestrpljivo svi očekivali, rešio je da odigra egzibicioni meč sa bratom Markom i trenerom Ivaniševićem, a snimak svega onog što se dešavalo postao je apsolutni hit na internetu i društvenim mrežama.

Nakon jednog servisa iskusnog Gorana Ivaniševića, koji je tokom igračkih dana bio poznat kao neko ko ima jak i precizan servis, Đoković je čučnuo i pokazao mu u šali srednji prst. Ipak, jasno je da je bila reč o šali, te je Hrvat odmah reagovao i dobacio mu:

„Hoćeš da te počeškam po leđima?“ – glasilo je njegovo pitanje upućeno Novaku.

Publika je dešavanja na terenu i odličnu zabavu Srbina i Hrvata nagradila aplauzom i smehom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.