Novak je verovao u njega: Đoković poklonio stan Filipu Krajinoviću!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković više puta je pokazao koliko je veliki kada se neko nađe u nevolji, a prethodnih dana u francuskim medijima su isplivali detalji koji su Noleta prikazali u najpozitivnijem svetlu.

Da su najbolji srpski teniser Novak Đoković i mladi Filip Krajinović veoma dobri prijatelji potvrđeno je posle plasmana mladog Somborca u finale Mastersa u Parizu. Tada mu je Novak putem društvenih mreža čestitao na ogromnom uspehu.

Ali ono šta malo ko zna jeste da je Krajinoviću upravo Novak pomogao kada mu je bilo najteže. Između ostalog, kako pišu francuski mediji, Nole je poklonio stan Filipu Krajinoviću!

– Srbija je mala država, a svi njeni teniseri su jako bliski. Pre početka Mastersa u Parizu, bili smo svi na večeri sa Novakom Đokovićem, koji je prolazio kroz Pariz na putu ka Sjedinjenim Američkim Državama. Znate, Novak je oduvek verovao u Filipa. Plaćao mu je trenera, čak mu je poklonio stan u Beogradu. Oduvek je znao da Filip može da bude veliki igrač. Čak i kad Filip nije verovao u sebe. Kad su ga oborile povrede, Nole je bio uz njega – izjavio je Petar Popović, Filipov trener francuskim medijima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.