U trendu

Novi ugovor Košarkaškog saveza Srbije i „Telekoma Srbija“

BEOGRAD – Košarkaški savez Srbije (KS S) i nacionalni telekomunikacioni operator „Telekom Srbija“ potpisali su danas novi sponzorski ugovor i nastavili višegodišnju uspešnu saradnju.

Ugovor su potpisali predsednik KS S Predrag Danilović i generalni direktor „Telekoma Srbija“ Vladimir Lučić.

„Zahvalio bih se Telekomu Srbija i gospodinu Lučiću na dosadašnjoj podršci koja je za nas bila vrlo značajna i izrazio veliko zadovoljstvo što smo današnjim potpisivanjem ugovora tu saradnju nastavili. Činjenica da Košarkaški savez uz sebe ima tako moćnog partnera za nas je istovremeno i čast, ali i velika obaveza da radom i rezultatima opravdamo to poverenje. Značaj ovog partnerstva je zapravo višestruk, jer iako je svim ljubiteljima košarke prva asocijacija naša seniorska reprezentacija, saradnja sa Telekomom Srbija nama zapravo pruža mogućnost da mi u godinama pred nama obezbedimo adekvatne uslove za rad i razvoj i našim mlađim selekcijama, onima koji su budućnost naše košarke“, rekao je Danilović i poklonio Lučiću dres košarkaške reprezentacije sa brojem jedan.

Prci čovcek „Telekom Srbija“ podsetio je da kompanija od osnivanja, pre 25 godina, pruža podršku sportu u Srbiji i da su na to jako ponosni.

„Međutim, moram da priznam da je podrška našim reprezentacijama ipak nešto posebno, jer nas sve ujedinjuje u želji da se sportski borimo, da budemo najbolji i da dostojno reprezentujemo našu zemlju, a našim košarkašima je to često polazilo za rukom. Našoj reprezentaciji želim srećan put na Evropsko prvenstvo i osvajanje medalje u nikad jačoj konkurenciji, a gospodinu Daniloviću bih se zahvalio na dosadašnjoj uspešnoj saradnji, uz uverenje da će ovaj novi ugovor podići naše partnerstvo na još viši nivo“, izjavio je Lučić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar