U trendu

Obradović: Mornar ima kvalitet, moramo da odigramo dobro

BEOGRAD – Crno-beli danas od 17 sati gostuju Mornaru u Baru u 12. kolu ABA lige, a trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da mu je drago što će sa ekipom gostovati u Bar protiv Mornara.

„Ja zaista želim da istaknem kako mi je mnogo drago što ću ići u Bar. Da ću videti dva čoveka, braću Pavićević koji su toliko uradili za taj klub i ja želim da im čestitam ovom prilikom na tome šta su uradili za košarku u Baru, koliko su stabilizovali taj klub i kakve su rezultate imali tokom poslednjih sezona. Od toga ćemo početi, od velikog poštovanja koje imamo prema njima“, rekao je Obradović za klupski sajt.

Nakon poraza od Cedevita Olimpije, crno-beli imaju učinak od devet pobeda i dva poraza, dok ekipa Mornara ima četiri trijumfa i sedam poraza.

„Naravno, kao i svakog protivnika ćemo ih maksimalno poštovati. Nećemo gledati poziciju na tabeli, ni našu ni njihovu, nego ćemo razmišljati o tome da je Mornar tim koji sigurno ima kvalitet i da mi moramo odigrati zaista mnogo bolje nego što smo to činili u poslednjim utakmicama“, poručio je Obradović i dodao da u timu sigurno neće biti Kevin Panter, dok će za još nekoliko igrača situacija biti poznata nakon treninga.

Košarkaš Partizana Gregor Glas kaže da ih čeka teško gostovanje.

„Ekipa Mornara možda na tabeli nije u vrhu ali sigurno ima kvalitet i kod kuće su vrlo težak protivnik. Uradićemo sve da u odbrani igramo agresivno, bez grešaka koje smo pravili u poslednjoj utakmici, a u napadu da sprovedemo ono što se dogovorimo i nadam se, dođemo do pobede“, istakao je Glas.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.