U trendu

Obradović: Odlučila jedna lopta, hvala Splićanima na dobrodošlici

SPLIT – Strašno uzbudljiva i zanimljiva utakmica, u sjajnoj atmosferi. Želim pre svega da se zahvalim navijačima Splita na zaista fenomenalnoj dobrodošlici, izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle pobede protiv Splićana (96:95) u 20. kolu ABA lige.
„Čestitam naravno ekipi Splita, jer mislim da su igrali izvanrednu utakmicu i da su dobili bilo bi zasluženo. Jedna lopta je odlučila, odigrali smo aut sa strane, na sreću dobro, ubacio je igrač tri poena i zahvaljujući tome smo pobedili“, rekao je Obradović na konferenciji za medije.
Očigledno je bilo da nismo u utakmici od prvog trenutka, da taj zamor koji je prisutan zbog igara u Evroligi ostavlja veliki trag, dodao je on.
„Sama činjenica da smo u prvom poluvremenu imali samo jednu osvojenu loptu govori o tome kako smo igrali u odbrani i kako nam je zaista trebalo da se probudimo i da u nekim trenucima dođemo na četiri, šest razlike, a prosto je neverovatno u situaciji kad smo imali šest razlike, na kraju da u tri poslednja napada primimo dve trojke i posle toga koš i faul. Košarka je još jednom pokazala kakva igra može da bude“, istakao je Obradović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.