U trendu

Odbojkaši Srbije smestili se u hotel u Istanbulu

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije jutros oko četiri sata ušla je u sobe hotela Meriot u Istanbulu, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Srpski reprezentativci će se odmarati do podneva, a očekuje se da će posle 12 časova dobiti informacije o nastavku puta za Teheran. Veliku pomoć srpskoj odbojkaškoj ekspediciji pružio je generalni konzul Srbije u Istanbulu Zoran Marković.

Odbojkaši Srbije su sinoć krenuli za Teheran, letom do Istanbula. Planirano je bilo da avion sa aerodroma „Nikola Tesla“ krene u 20.20 časova, a poleteo je u 20.39. U trenutku terorističkog napada u Istanbulu oko 21 čas po srednjeevropskom vremenu, reprezentativci Srbije su bili u avionu na 10.000 metara visine negde iznad Bugarske.

Avion iz Beograda je na aerodrom „Ataturk“ u Istanbul sleteo sinoć u 22.05 časova, sat vremena posle terorističkog napada. Odbojkaši su iz aviona ušli u aerodromsku zgradu u 1.25 časova posle ponoći, a u 4.15 časova smestili su se u sobe hotela Meriot u Istanbulu, navodi se u saopštenju.

Odbojaši Srbije nisu, kako je planirano, u ponedeljak, 28. juna otputovali za Teheran, jer je zbog nevremena u Beogradu bio otkazan let za Istanbul, pa su ka prestonici Irana krenuli sinoć.

Reprezentacija Srbije će u sklopu trećeg vikenda prve divizije Svetske lige igrati u Grupi I u Teheranu, od 1. do 3. jula, sa Iranom, Argentinom i Italijom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.