U trendu

Odredjeni parovi četvrtfinala i polufinala Lige šampiona

Takmičenje u fudbalskoj Ligi šampiona nastaviće se narednog meseca završnim turnirom u Lisabonu, a danas je u Nionu obavljen žreb parova četvrtfinala i polufinala.

Pobednik osmine finala u kojem se sastaju Real Madrid i Mančester siti igraće protiv pobednika duela Juventus – Lion, dok će pobednik duela Napolija i Barselone igrati protiv boljeg iz dvomeča Čelsi – Bajern Minhen.

U preostala dva para sastaće se klubovi koji su već obezbedili plasman u četvrfinale – Lajpcig – Atletiko, odnosno Atalanta – Pari Sen Žermen.

Kad je reč o potencijalnim polufinalnim mečevima, u njima će se sastati:

Real Madrid/Mančester Siti – Lion/Juventus protiv Napoli/Barselona – Čelsi/Bajern Minhen, odnosno Lajpcig – Atletiko Madrid protiv Atalanta/Pari Sen Žermen

Pre završnog turnira, 7. i 8. avgusta odigraće se preostale četiri utakmice osmine finala. Po odluci Uefa, te utakmice igraće se na stadionima klubova domaćina.

Bajern dočekuje Čelsi s prednošću od 3:0, Mančester siti je u prvom meču pobedio Real Madrid sa 2:1, Juventus „juri“ 1:0 protiv Liona, dok su Barselona i Napoli u prvom meču osmine finala odigrali 1:1.

Utakmice četvrtfinala Lige šampiona igraće se od 12. do 15. avgusta, polufinala 18. i 19. avgusta, dok je finale zakazano za 23. avgust.

Sve utakmice igraće na stadionima Benfike i Sportinga, pred praznim tribinama.

Parovi četvrfinala Lige šampiona:

Real Madrid/Mančester siti – Juventus/Lion
Lajpcig – Atletiko Madrid
Napoli/Barselona – Čelsi/Bajern Minhen
Atalanta – Pari Sen Žermen

Parovi polufinala Lige šampiona:

Pobednik 1. četvrfinala – Pobednik 3. četvrtfinala
Pobednik 2. četvtfinala – Pobednik 4. četvrtfinala

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.