U trendu

Održan treći bokserski „Memorijal Miroslav Gucunja“

SOMBOR – Treći bokserski „Memorijal Miroslav Gucunja“ održan je u Somboru u znak sećanja na stradalog heroja sa Košara iz pomenutog vojvođanskog grada.

Turnir je pokrenut na inicijativu Stojana Kneževića, alfe i omege boksa u Somboru i srpskog kruzeraša Veljka Ražnatovića.

„Srce mi je puno, hvala svima koji su došli. Hvala horu Srpske Pravoslavne crkve Sveti car Konstantin i carica Jelena koji su organizovali bogat kulturno-umetnički program. Direktor Bokserskog saveza Mane Marčeta je Gucunjinoj majci Kosani uručio plaketu sa likom njenog sina, bio je to najemotivniji trenutak večeri, baš kao i kada smo svi zajedno pozdravili naše heroje koji su se popeli na ring. Poslednji atom snage ću da dam da sa svojim prijateljima, saborcima, Srbendama, iz godine u godinu jačamo ovaj memorijal, da nikad ne zaboravimo našeg Miroslava i nijednog junaka koji je život ostavio na braniku naše otadžbine, za nas i našu decu. Živela Srbija!“, poručio je Knežević po završetku turnira.

Treći „Memorijal Miroslav Gucunja“ uspešno je održan u organizaciji BK Sombor, Bokserskog saveza Srbije i grada Sombora. Učestvovali su Crvena zvezda, Despot, Apatin, Warior team Zoran Bačulov i Banat.

Ukupno je viđeno 10 mečeva, a Vladimir Gubaš iz BK Sombor je proglašen za najboljeg boksera turnira.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.