U trendu

Ohi: Bio sam nepoželjan, nije bilo problema sa Stankovićem

BEOGRAD – Doskorašnji napadač Crvene zvezde Ohi Omoijuanfo potpisao je ugovor sa Brondbijem do 2025. godine, a na društvenim mrežama objasnio je da je u Ljutice Bogdana bio nepoželjan i da nije imao nikakvih problema sa bivšim trenerom Dejanom Stankovićem.

„Rečeno mi je da je bolje da nađem novi klub i da će mi davati sve manje šanse da igram. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za svoje mesto, jer sam znao da je to nešto što ću moći da uradim. Poruka koju sam dobio bila je da neću dobiti minute u igri i da treba to da uradim, da odem. Razgovarao sam sa gospodinom Milošem Milojevićem posle utakmice i rekao mu poruku koju sam dobio od uprave i pitao ga da li želi da ostanem ili ne. Rekao mi je: Da sam došao pre tri nedelje ti bi ostao, ali sada je Crvena zvezda u procesu potpisivanja novog napadača“, napisao je, između ostalog, Ohi na Instagramu.

Omoijuanfo je poručio da nije imao drugačiji izbor nego da ode negde gde će da igra.

„Osećam da nisam poželjan ovde, tako da ne vidim drugi način nego da se rastanem sa Crvenom zvezdom, zaista sam pokušao da ostanem, ali su već odlučili da me prodaju tako da nisam mogao da uradim nešto drugo. Želeo bih da se zahvalim svim igračima na vremenu koje smo proveli zajedno i želim vam sve najbolje u budućnosti.

Takođe bih želeo da se zahvalim svima u ekipi Crvene zvezde na svemu što su uradili za mene, bilo mi je zadovoljstvo raditi s vama momci. I želeo bih da vam kažem da nikada nije bilo problema sa mnom i gospodinom Dejanom Stankovićem, sve vreme smo bili profesionalni i odnosili se sa poštovanjem“, zaključio je Ohi Omoijuanfo.

Norvežanin je u karijeri nastupao za Holmliju, Lilestrem, Jerv, Stabek i Molde iz kog je došao na Marakanu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar