U trendu

Ostojić: Želimo da potvrdimo plasman u polufinale

KRAGUJEVAC – Ostvarili smo veliku prednost u prvom duelu, pa mirnije ulazimo u revanš, izjavio je Miloš Ostojić, trener golmana Radničkog pred duel sa vaterpolistima Vojodine.

Vaterpolisti Radničkog u revanš utakmici četvrtfinala plej-ofa Superlige Srbije danas od 20 sati dočekuju Vojvodinu u Kragujevcu.

Kragujevčani su u prvom meču bili ubedljivi u Novom Sadu (18:11), a slavili su i u ostala tri ovosezonska okršaja, pa bi revanš trebalo da bude overa polufinala.

„Ostvarili smo veliku prednost u prvom duelu, pa mirnije ulazimo u revanš. Vojvodina ima nekoliko dobrih pojedinaca i sigurno je da će pokušati da se prikaže u najboljem izdanju u finišu sezone. Želimo da potvrdimo plasman u polufinale, ali i da se što bolje uigramo za predstojeće velike izazove“, rekao je Miloš Ostojić, trener golmana Radničkog i reprezentacije Srbije.

Pred Kragujevčanima je period jako važnih utakmica, pošto ih već u sredu od 20.30 sati na domaćem bazenu, očekuje nova runda Lige šampiona, sa splitskim Jadranom.

Nakon toga sledi „fajnal-for“ Regionalne lige u kojoj brane tron i gotovo izvesni nastavak borbe za odbranu šampionske titule u polufinalu sa Partizanom koji je ranije potvrdio prolaz.

„Iako su nam šanse za plasman na F8 Lige šampiona u domenu teorije, i duel sa Jadranom iz Splita će biti važan, kako zbog što boljeg plasmana i prestiža, tako i sticanja iskustva naših mladih igrača koji mnogo napreduju kroz evroligaške duele. Potom nam predstoje i završne borbe za trofeje u Regionalnoj ligi i Super ligi i ne krijemo da želimo da odbranimo oba trofeja“, zaključio je Ostojić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.