U trendu

Otkriven Novakov plan: Evo kada se Đoković vraća na teren

Nakon naporne sezone i poraza u finalu US Opena, Novak Đoković je odlučio da dobro odmori pa je sasvim izvesno da neće nastupiti na predstojećem Mastersu u Indijan Velsu.

Ali kao što se i pretpostavilo Novak neće da odmara do kraja godine već će da igra završni Masters u Torinu i ono što će sve ljubitelje tenisa u Srbiji obradovati – Dejvis kup.

Jedino što je neizvesno je da li će odlučiti da igra na mastersu u Parizu koji počinje 1. novembra. On će, izvesno je, sve vreme provesti u Srbiji, gde će trenirati, ali još uvek se ne vidi kada će početi da trenira. Ukoliko bude odlučio da igra u Parizu, to će uraditi tek u prvoj dekadi oktobra.

Ali ako bude odlučio da igra tek na završnom Mastersu u Torinu, što je manje realno, jer bi trebalo da ima makar neku pripremu za Italiju, a Pariz bi bio idealan za to, onda će sa treninzima započeti tek u trećoj dekadi oktobra.

Ono što je zanimljivo je činjenica da je izrazio želju da igra u Dejvis kupu koji se igra u Insbruku ove godine. Srbija se nalazi u grupi F sa Nemačkom i Austrijom, a najbolji na svetu je odlučio da bude uz drugove, odnosno da zaigra za svoju zemlju. Njemu je teško palo što nije uspeo da osvoji medalju na Olimpijskim igrama, pa je odlučio da zaigra za Srbiju i sa drugovima pokuša da osvoji takmičenje koje je je već osvajao 2010.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar