U trendu

Otvoren košarkaški teren na Banjici „Saša Pavlović“

BEOGRAD – Proslavljeni košarkaš Aleksandar Saša Pavlović i predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić otvorili su danas košarkaški teren na Banjici u sklopu akcije kompanije Mocart „Sto terena za jednu igru“.

Bivši as NBA ligaša Klivlenda i Bostona, kao i Partizana i Panatinaikosa, presekao je vrpcu na terenu Bulevaru oslobođenja 106 i podbacio loptu pre revijalnog meča pionira Partizana i Mega Banjice.
Upravo je po Pavloviću nazvan novi teren, zbog čega nije skrivao veliku čast i zadovoljstvo.

„Nadam se da će ovaj teren da proizvede nove talente koji će napraviti sličnu karijeru kao ja. Neverovatan je osecaj, ne mogu da ga opišem. Nisam mogao da verujem kad su me zvali, to čak nisam mogao ni da sanjam. Ovo mi je jedan od najboljih trenutaka“, rekao je rođenu Baranin novinarima posle otvaranja.

Kako je naglasio, pohvaliće se svakomr terenom što nosi njegovo ime i potvrdio da će dolaziti da igra na tom mestu.
Veliku pomoć dala je i opština Voždovac na čelu sa predsednikom Aleksandrom Savićem.

Opština Voždovac ulaže mnogo u sport, samo ove godine izdvojila je 25 milona, a Sportski centri Voždovac i Šumice rade i ne duguju nikom nista. Nadam se da će na ovom terenu sta sati mnogo talenata“, naveo je Savić.
Savić očekuje da se na toj opštini napravi još terena za decu kako bi imala dosta fizičkih aktivnosti, ali u sklonila se sa ulice i kompjutera.
Kompaniji Mocart je teren na Banjici čak 74. u okviru društveno odgovorne akcije.

„Veliko je zadovoljstvo biti deo ovog spektakla koji je potvrdio da KOŠARKA nikada neće izaći iz mode u Srbiji. Sa ponosom mogu da kazem da smo se svrstali u red onih koji su dali veliki pečat promociji košarke“, rekao je direktor korporativnih komunikacija kompanije Mocart Borjan Popović.

Igralište na Banjici dobilo je potpuno novu specijalnu podlogu, koševe na profesionalnim konstrukcijama, kliritne table, zglobne obruče i tribine za svakodnevnu aktivnost.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.