U trendu

Ovo je igra! TSC stao na korak od čuda, posle 6:6 ispao na penale (video)

Fudbaleri TSC-a eliminisani su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, nakon što su u Senti poraženi od rumunskog FCSB-a posle penala 6:6 – 5:4.

Tokom 120 minuta neverovatne borbe viđeno je 12 golova i dva crvena kartona, a na kraju je rumunski tim, koji je zbog korona virusa došao bez devet prvotimaca, bio prisebniji sa bele tačke.

TSC je vodio 2:0 golovima Dejana Milićevića u 11. i Borka Duronjića u 14, ali je rumunski klub prvo smanjio preko Florinela Komana u 25, da bi posle isključenja Dejana Ponjevića u 44, izjednačenje doneo Denis Man u 50. minutu.

Ipak, TSC sa igračem manje dolazi do 3:2 golom Gorana Antonića u 51, a novo izjednačenje donosi Man iz penala u 63. minutu.

I onda spektakl, prvo je u 92. minutu Bojan Balaž postigao autogol, ali je u 94. minutu kapiten Saša Tomanović doneo produžetke.

I tek onda sledi „ludnica“ – TSC ostaje sa devet igrača u 103. minutu nakon isključenja Vladimira Silađija, a FCSB preko Mana dolazi do 5:4 samo dva minuta kasnije, ali odmah u sledećem napadu Janko Tumbasević izjednačio je na 5:5.

U drugom produžetku isti scenario, FCSB dolazi do 6:5 golom Adrijana Petrea u 108, da bi Tomanović drugim golom u 117. minutu doneo neverovatnih 6:6 i penale.

U penal seriji odlučio je promašaj Mihajla Banjca.

FCSB će u narednoj rundi igrati protiv Slovana iz Libereca.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar