U trendu

Partizan počinje EL u Berlinu, sa Panatinaikosom u 34. kolu

BEOGRAD – Košarkaši Partizana igraće 7. oktobra u prvom kolu Evrolige u Berlinu protiv Albe, saopšteno je danas iz tog takmičenja.

Partizan će u drugom kolu gostovati Baskoniji, a potom će na svom terenu igrati sa Olimpijom iz Milana. „Crno-beli“ će i u naredna dva kola biti domaćini, a sastaće se sa Virtusom i Žalgirisom.

Partizanu sledi gostovanje Panatinaikosu i Olimpijakosu, a onda u Beograd stiže Makabi. „Crno-beli“ potom idu na noge Barseloni i Realu, a onda u Beograd stiže Valensija. Potom u 12. kolu sledi prvi „večiti derbi“ Partizana i Crvene zvezde u EL, koji je na programu 8. decembra.

Partizan će zatim gostovati Asvelu, a onda će dočekati Efes. „Crno-beli“ će potom gostovati Fenerbahčeu, a onda će na svom terenu igrati protiv Bajerna i Monaka. Partizan u 18. kolu očekuje duel u gostima protiv Makabija. Potom slede dueli sa Baskonijom na svom terenu, a zatim će Partizan gostovati Valensiji.

Novi duel Crvene zvezde i Partizana u EL je na programu 27. januara u okviru 21. kola najjačeg evropskog klupskog takmičenja. „Crno-beli“ će zatim dočekati Asvel, a potom će gostovati Žalgirisu i Bajernu.

Fenerbahče će u 25. kolu gostovati u Beogradu ekipi Partizana, a onda na noge „crno-belima“ stiže i Alba. Partizan potom putuje u Italiju gde će igrati protiv Virtusa i Olimpije. „Crno-beli“ će iz Italije otići u Tursku gde će gostovati aktuelnom šampionu Evrope ekipi Efiesa.

Klub iz Humske će u 30. kolu dočekati Olimpijakos, a potom u Beograd stižu Barselona i Real. Partizan zatim gostuje Monaku, a onda će u poslednjem kolu regularnog dela sezone „crno-beli“ dočekati Panatinaikos. Ovaj duel je planiran za 14. april naredne godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.