U trendu

Partizan poražen od Čukaričkog na Banovom Brdu

Fudbaleri Partizana poraženi su večeras u gostima na Banovom Brdu od Čukaričkog sa 3:2, u meču poslednjeg, 30. kola regularnog dela Super lige Srbije.

Strelci za Čukarički bili su Vinisijus Melo u 28, Đorđe Ivanović u 51. i Bojica Nikčević u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Golove za Partizan postigli su Ksander Severina u 90. i Samed Baždar u drugom minutu sudijske nadoknade vremena.

Čukarički je regularni deo sezone završio na petom mestu sa 48 poena, a Partizan je drugi sa 70 bodova, sedam manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Na samom startu meča golman Partizana Aleksandar Jovanović je nakon duela sa Ivanovićem povredio koleno. Nakon ukazane lekarske pomoći nastavio je meč, ali je krajem prvog dela igre ipak morao da napusti igru.

Poveo je Čukarički u 28. minutu. Đorđe Ivanović je poslao pas u šesnaesterac, Docić je propustio loptu, koja je stigla do usamljenog Mela u srcu šesnaesterca, a on je udarcem iz okreta pogodio donji desni ugao.

U šestom minutu nadoknade poluvremena Partizan je imao veliku šansu za izjednačenje, Kovačević je šutirao glavom, a njegov udarac je zaustavila prečka.

Čukarički je duplirao prednost u 51. minutu. Nakon loše reakcije fudbalera Partizana i odbitka lopta je stigla do Ivanovića, koji se našao sam ispred golmana Krunića i rutinski zatresao mrežu.

Crno-beli su u 90. minutu smanjili prednost domaćina. Severina je šutirao iz prve sa oko 20 metara i pogodio desni ugao gola Čukaričkog.

Samo dva minuta kasnije Partizan je stigao do izjednačenja. Nikolić je proigrao Baždara, koji je sa nekoliko metara prosledio loptu u dalji ugao.

Partizan je u tom trenutku krenuo na „sve ili ništa“ što je iskoristio Čukarički, i u trećem inutu sudijske nadoknade vremena golom Bojice Nikčevića stigao do pobede.

U prvom kolu plej-ina, Partizan će naredne subote gostovati Crvenoj zvezdi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.