Pavlović put ka tituli nastavlja u Barseloni

BARSELONA – Srpski automobilista Miloš Pavlovic i njegov kolega u automobilu „hurakan LP 620-2 ST evo“ Meksikanac Raul Guzman sa optimizmom išcekuju dve trke na poznatoj gran-pri stazi „Katalunja“, pošto je karavan Lamborghini Super Trofeo takmičenja stigao u Barselonu, na treću rundu u okviru šampionata Evrope.

Pavlović i njegov kolega praktično bi posle polovine ovogodišnje sezone uspeli da zadrže vođstvo u generalnom plasmanu i nastavili borbu za titulu sa najpovoljnije pozicije.

Tandem „Target rejsinga“ vodi u generalnom plasmanu sa po 49 bodova, ispred
Dina Stounmena (Bonaldi) koji je sakupio 40.

„Pred nama su dve, bez sumnje, uzbudljive trke, zato što se ocekuje promenljivo vreme u Barseloni tokom ovog trkackog vikenda, ukljucujuci i kišu. S obzirom na tu cinjenicu, sve je neizvesno i nepredvidivo. Mi cemo, naravno, kao i uvek dati sve od sebe. Došli smo kao prvi u Barselonu i imamo nameru da vodstvo zadržimo ili cak da ga uvecamo!“, rekao je Pavlović.

Prva od dve 50-minutne trke je na programu je u subotu, 10. oktobra, sa početkom od 14.45, dok je nedelju, 11. oktobra, u 10.50 sati zakazan je start druge trke.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.