U trendu

Pehar Kupa KiM Trepči

KOSOVSKA MITROVICA – Pobedom od 3:1 nad ekipom Poleta iz Lapljeg sela fudbaleri Trepče postali su danas još jednom pobednici Kupa Kosova i Metohije, javlja Kosovo Online.

Gosti iz Lapljeg sela su prvi došli u vođstvo u 20. minutu, posle greške odbrambenog igrača domaćih Trajkovića, međutim, fudbaleri Trepče su svoju nadmoć na terenu potvrdili četiri minuta pre kraja prvog poluvremena kada je loptu u protivnički gol sproveo Tomić, pa se na odmor otišlo uz nerešen rezultat.

Već na početuk drugog poluvremena, u 52. minutu, povratnik Mirza Idrizović postigao je gol, a samo tri minuta kasnije, još jednim golom, postavio konačan rezultat ovog meča.

„Zahvalio bih se saigračima na borbenosti i želji za igrom. Ja sam se posle mesec dana vratio na teren i zato će mi ovaj trofej i nagrada za najboljeg igrača biti još veća motivacija u narednom periodu“, rekao je Idrizović.

Pod dirigentskom palicom šefa stručnog štaba Zorana Lukića Trepča je za kratko vreme osvojila dva trofeja, a bez poraza je i u prvenstvenim utakmicama Srpske lige grupe Zapad.

„Ovaj meč je došao posle teškog gostovanja koje smo imali u Loznici. Čestitam fudbalerima Poleta na igri i zalaganju, a mojim igračima na još jednoj pobedi i osvojenom trofeju“, rekao je Lukić.

U ime predsednika Fudbalskog saveza KiM Milana Radoičića, pehar pobedničkoj ekipi Trepče uručio je gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić, koji je današnju utakmicu ocenio kao promociju sporta i uputio poziv svim mladima da se što više bave sportom.

Pobedom u finalalnoj utakmici Kupa KiM, fudbaleri Trepče plasirali su se u šesnaestinu finala Kupa Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar