U trendu

Petrić: Ispunili smo plan, mogli smo i do tri boda

BEOGRAD – Trener Partizana Gordan Petrić izjavio je večeras da su fudbaleri „crno-belih“ ispunili plan plasmanom u nokaut fazu Lige konferencija.

Partizan je u Beogradu odigrao 1:1 sa ekipom Slovačko u meču poslednjeg kola grupe D Lige konferencija. „Crno-beli“ su osvojili drugo mesto na tabeli sa devet bodova, koliko ima i prvoplasirana Nica.

„Nemam šta da kažem, momci su ispunili plan koji smo zacrtali kada smo dobili grupu. Mogli smo i do tri boda. Videli smo kvalitet protivnika, bila je teška, napeta i nervozna utakmica. Mogli smo i mi i oni da iskoriste šanse i realan je rezultat 1:1. Želeo bih da čestitam igračima, a ja mogu sutra da odem odavde, ali sam srećan trener i čovek“, rekao je Petrić posle meča za TV Arena sport.

On je istakao da nema šta da prigovori igračima posle remija sa češkim klubom.

„Ja sam takav kakav jesam, takav sam bio i kao igrač, a sad da skačem od sreće to ne ide. Moguće je da su igrači bili malo nervozni, jer su imali priliku da pobedom osvoje prvo mesto. Treba sada da odigramo još tri utakmice u domaćem prvenstvu, pa da idu momci malo da se odmore“, zaključio je Petrić.

Fudbaleri Partizana će u ponedeljak dobiti rivala u 1/16 finala Lige konferencija. Mečevi će biti odigrani u februaru naredne godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.