U trendu

Pike odgovorio Ćaviju: Imam snage, biću najbolji štoper

BARSELONA – Fudbaler Barselone Đerar Pike izjavio je da će biti 100 odsto spreman do početka naredne sezone i da će se boriti za mesto u startnoj postavi katalonskog kluba, prenosi „Mundo deportivo“.

Pike se oglasio pošto mu je trener Barselone Ćavi Ernandez saopštio da u narednoj sezoni neće imati zagarantovano mesto u prvom timu. Španski mediji tvrde da je fudbaler Barselone pristao na Ćavijev izazov i smatra da će igrati i naredne sezone u startnoj postavi ekipe sa „Nou Kampa“.

„Želim da vam pokažem da grešite. Imam snage da budem i dalje najbolji štoper u ekipi. Igraću i nije me briga ko će da stigne kao pojačanje. Ko god da dođe moraće da se dokaže. A ja ću da dam sve od sebe. Moji privatni problemi neće mi smetati, jer ću biti motivisaniji nego kada sam došao u klub. Svakodnevno vežbam sa privatnim trenerom u kampu kako bi se moja povreda sanirala, a do početka sezone biću 100 odsto spreman“, navodno je Pike rekao treneru Barselone.

Pike je nedavno raskinuo vezu sa kolumbijskom pop zvezdom Šakirom sa kojom ima dvoje dece.

„Mundo deportivo“ tvrdi da Pike i Ćavi nisu u sukobu, već je trener Barselone samo hteo da stavi do znanja iskusnom fudbaleru šta od njega očekuje u narednoj sezoni.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.