U trendu

Pike: Voleo bih jednog dana da postanem predsednik Barselone

BARSELONA – Bivši fudbaler Barselone Đerar Pike izjavio je da bi voleo jednog dana da bude predsednik katalonskog kluba, prenose španski mediji.

„Mislim da bih u nekom trenutku svog života voleo da budem predsednik Barselone. Ne razmišljam trenutno o tome, ali možda u budućnosti. Imam još neke stvari koje želim da uradim. Sada kada ne moram da treniram svaki dan ili svake nedelje da idem na utakmice, imaću slobode za neke druge stvari. Želim u budućnosti da pomognem svom timu, a to je Barselona“, rekao je Pike.

On je pre dva dana zaradio crveni karton na meču Osasune i Barselone (1:2) pošto je na poluvremenu meča vređao sudiju Hesusa Hila Manzana. Pike je bio na klupi za rezerve, a prethodno je Robert Levandovski zaradio isključenje.

Pike je pre pet dana na meču sa Almerijom odigrao poslednji meč u karijeri. Pojedini španski mediji su objavili da bi bivši španski fudbalski reprezentativac mogao da nastavi karijeru u madridskom Atletiku.

„To je ludost. Nikada ne bih nosio dres nekog drugog kluba. Samo Barselone. Nijedan drugi klub nikada me nije zanimao“, istakao je Pike.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.