U trendu

Pioli: Sa Ibrahimovićem u Beograd; Krunić: Navijam za Zvezdu

MILANO – Idemo u Beograd u najjačem sastavu, sa Zlatanom Ibrahimovićem, kreće najvažniji deo sezone i bićemo spremni, rekao je trener fudbalera Milana Silvio Pioli.

On je na konferenciji za medije uoči sutrašnje utakmice protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope istakao da ekipu očekuje teška utakmica protiv tima koji dominira u nacionalnom prvenstvu.

„Zlatan putuje sa nama u Beograd i biće u konkurenciji za tim. Žao nam je što neće biti navijača na tribinama. Takođe, Mario Mandžukić je sjajan profesionalac i odličan fudbaler. Otkad je došao radi naporno i mislim da je spreman da sutra zaigra“, izjavio je Pioli i dodao da derbi protiv Intera, u nedelju, neće uticati na fokus u meču u Beogradu.

Na konferenciji za medije govorio je i Rade Krunić, svojevremeno najavljivan kao pojačanje Crvene zvezde, u vreme dok je igrao za Donji Srem.

„Zvezda je najjači tim u Srbiji, a ima i istoriju sa Milanom. Moramo da vratimo samopouzdanje posle poraza od Specije i nadamo se pobedi. Kao dečak sam navijao za Crvenu zvezdu, biće lepo istrčati na „Marakanu“, ali ja sam profesionalac. Igrati za Milan je oduvek bio moj san“, rekao je Krunić, Srbin iz Foče, koji igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana igra se sutra od 18.55 na stadionu Rajko Mitić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.