U trendu

Pobeda Votforda i tri remija u Premijer ligi

Fudbaleri Votforda pobedili su danas na gostujućem terenu Everton sa 5:2, u utakmici devetog kola Premijer lige.

Everton je poveo u trećem minutu golom Toma Dejvisa, a 10 minuta kasnije izjednačio je Džošua King. Novo vodjstvo domaćima doneo je Rišarlison pogotkom u 63. minutu, a izjednačio je Juraj Kucka u 78. minutu.

Posle toga dvostruki strelac bio je King, koji je golove postigao u 80. i 86. minutu, a konačan rezultat postavio je Emanuel Denis golom u prvom minutu nadoknade vremena.

Votford je prekinuo niz od dva poraza i posle treće pobede u ligi zauzima 14. mesto na tabeli sa 10 bodova. Everton je u poslednje tri utakmice bez pobede, a posle drugog uzastopnog poraza je osmi na tabeli sa 14 bodova.

Kristal Palas i Njukasl odigrali su u Londonu nerešeno 1:1.

Kristal Palas  jepoveo u 56. minutu golom Kristijana Bentekea, a izjednačio je Kalum Vilson u 65.

U 87. minutu Benteke je postigao gol glavom posle kornera, ali je posle upotrebe VAR tehnologije pogodak poništen zbog prekršaja.

Londonski klub je četvrtu uzastopnu utakmicu odigrao nerešeno i ima devet bodova na 15. mestu na tabeli. Njukasl još nema pobedu u prvenstvu i posle četvrtog remija ima četiri boda na pretposlednjem mestu.

Fudbaleri Lidsa odigrali su na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Vulverhemptona.

Vulverhempton je poveo u 10. minutu pogotkom Hvan Hičana, a bod domaćima doneo je Rodrigo golom iz jedanaesterca u trećem minutu nadoknade vremena.

Lids je 17. na tabeli sa sedam bodova, a Vulverhempton sa 13 bodova zauzima 10. mesto.

Sautempton je na svom terenu odigrao nerešeno 2:2 protiv Barnlija, a kasnije igraju Brajton i Mančester siti.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.