U trendu

Balašević Đorđeviću: Pobede se ne čitaju sa semafora, vi ste pobednici!

Naš poznati kantautor Đorđe Balašević uputio je poruku selektoru košarkaša Srbije Saši Đorđeviću uoči večerašnjeg finala Olimpijskih igara protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država, prenose sportski mediji u Srbiji.

Iako je izgubio Saletov broj, Balašević je uspeo da pronađe načina da mu pošalje poruku. U njegovo ime oglasila se ćerka Jelena Beba Balašević, koja je preko društvenih mreža poslala poruku sa nadom da će stići do „Orlova“ u Riju.

„Đole se nervira što je izgubio broj od Saše Đorđevića, a ima poruku za njega. Moj nalog je svakako odavno postao rent-a-face za ostatak porodice. Sigurna sam ako ovde okačim tatinu poruku Saši da će već nekako stići do njega i do momaka na vreme“, napisala je u uvodu Beba.

U poruci, koju prenosimo u celosti da ne narušimo Đoletovu ideju, on poručuje Saletu:

‘Dragi moj Gospodine Đorđeviću…

Što smo stariji, i što te više pratim, sve više osećam potrebu da te oslovim upravo tako?

Gospodine Đorđeviću…

I, možda je najbolje da ti čestitam pre nego što dežurni kritičari preformulišu svoje zlobne opaske u hvalospeve, i pre nego što dundlovi oslobođeni od fizičkog krenu da vas svojataju i povlače po kojekakvim salonima i prijemima?

Tako to ide…

Sretni veruju u bajke. Još sretniji učestvuju u njima…

Ameri će danas možda dati koji poen više od nas, ali obojica odavno znamo da se ponekad pobede ni izbliza ne čitaju sa semafora?

Dečaci koje si okupio trčali su ispod duge one tvoje ‘trojke’ iz Istanbula, poželevši da im se snovi ostvare, ali iz noći u noć uveravamo se u to da su očito rešili da za svaki slučaj i sami malo porade na ostvarenju svojih snova?

Molim te da im, ako dospeš, pred finale samo preneseš da su ovde neki, koji su probdeli mnoga finala, veoma, veoma, ponosni na njih. Što je u zemlji u kojoj ponos godinama atrofira, daleko iznad svih legura, himni ili zastava…

To je četvrta stepenica pobedničkog postolja…

Pošalji ih, kao što si verovatno i planirao, da odigraju taj meč kao basket sa ortacima između zgrada…

To je, ipak, samo igra.

A vi ste uveliko olimpijski šampioni, što se nas tiče…

Puno vam hvala na tome, tvoj Đole, ispred još par Balaševića, ni ne pomišljajući da nabrojim sve za koje znam da misle kao mi…“.

Djole se nervira sto je izgubio broj od Sase Djordjevica a ima poruku za njega…Moj nalog je svakako odavno postao…

Gepostet von Beba Balasevic am Samstag, 20. August 2016

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar