U trendu

Podrška od boksera; MIRONČIKOV: Uz Vučića jer ima petlju

BEOGRAD – Najbolji bokseri i bokserke Srbije, celokupna muška i ženska seniorska reprezentacija, pružili su večeras podršku Aleksandru Vučiću u kandidaturi za novi predsednički mandat.

Podršku su potpisali svi, od Vladimira Mirončikova, osvajača bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, preko Omera Ametovića, Almira Memica, do najboljih bokserki Nine Radovanović i Jelene Zekić.

Kako je došlo do odluke da se podrži Vučić objasnio je MIRONČIKOV.

„Ovo je došlo spontano, pre nekog vremena okupili smo se na pripremama i rekao sam im, devojke, momci, ajmo da damo podršku Vučiću. Čovek je za ovih nekoliko godina sa svojim timom toliko toga dobrog uradio za srpski narod i našu državu. On ima petlju. I sa oduševljenjem su svi prihvatili. Obavestili smo o tome predsednika Saveza Nenada Borovčanina i organizovali potpise. Zaista jedva čekamo nedelju i izbore. Dolaze još bolji dani za srpski sport i srpski svet“, izjavio je MIRONČIKOV.

Srpski bokseri i bokserke trenutno se takmiče na čuvenom turniru „Beogradski pobednik – memorijal Branko Pešić“ u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar