U trendu

Pogba: Neću odustati, daću sve od sebe da se vratim u vrh

Fudbaler Juventusa Pol Pogba rekao je danas da uprkos povredi, zbog koje je praktično završio sezonu, neće odustati i da će dati sve od sebe da se vrati u sam vrh, uprkos „veoma, veoma komplikovanoj godini“.

„Ova godina je bila veoma, veoma komplikovana uz probleme van fudbala i na terenu“, rekao je Pogba u video snimku objavljenom na Instagramu, u vezi sa povredama, ali i slučajem iznude organizovane bande, u koji je bio umešan i njegov brat Matijas Pogba.

„Van terena mi je bilo zaista teško, ono što se dogodilo, bilo je teško, posebno psihički i pokušao sam da se sklonim u ono što volim, da igram fudbal, da procvetam na terenu. Moram da budem strpljiv. Psihički sam mnogo bolje“, dodao je francuski fudbaler.

Pogba se letos vratio u Juventus posle šest godina u Mančester junajtedu. Ova sezona bila je teška za njega, pošto je povredio koleno u julu na pripremama zbog čega je u septembru morao na operaciju, pa je propustio Svetsko prvenstvo u Kataru.

U februaru se vratio na teren, ali je ponovo u martu otišao na pauzu zbog povrede butine. Od sredine aprila bio je redovniji u ekipi, ali je 14. maja povredio butinu zbog koje je praktično završio sezonu.

„Nadamo se, verujemo… Psihički i fizički, daću sve od sebe da se vratim na vrh, da pomognem ekipi, klubu, da osvoji trofeje, zbog toga sam došao. Neću odistati, daću maksimum“, rekao je Pogba.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.