U trendu

Policija morala da upadne na teren: Bobi i Teo usred haosa (video)

Tokom sinoć odigranog meča između Los Anđeles Klipersa i Oklahoma Siti Tandersa, došlo je do takvog usijanja da čak i policija morala interveniše na parketu posle sukoba između dva stara rivala, Rasela Vestbruka i Patrika Beverlija.

Njihov „problem“ traje od 2013. godine. Beverli se tada, kao član Hjustona, bacio za loptu ne mareći mnogo za Vestbrukovo koleno u plej-ofu. Pokidao mu je meniskus tom prilikom.

Sinoć je nervoza dostigla vrhunac kada se Patrik Beverli ponovo bacio „u noge“ Raselu Vestbruku, sada kao član Klipersa. Svestan ne baš fer načina igre Beverlija, Vestbruk je smatrao da ga je Patrik (ponovo) namerno udario s namerom da ga povredi.

Vestbruk se najpre udaljio od mesta faula, ali kako je zatražen tajmaut, prišao je klupi Klipersa. Počele su verbalne čarke između njega i Beverlija, pošli su jedan ka drugom pa su se umešali i saigrači, stale između i sudije, a dok se sve nije primirilo, i policija je ušla na parket, da situacija ne bi prerasla u tuču.

Ovo nije kraj rivalstvu Oklahome i Los Anđelesa – naredni meč će igrati na istom mestu 15. decembra, a onda sledi i četvrti duel, na parketu Klipersa, osmog marta, u završnici ligaškog dela borbi za plej-of. Sudeći po ovom duelu – tek će da pršti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.