Policija u Partizanu: Falsifikovana dokumentacija pred izbore?

Služba za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) upala je u prostorije FK Partizan kako bi prikupila podatke zbog sumnje da su pojedini čelnici crno-belih zloupotrebili položaj uoči Izborne Skupštine, prenose Večernje Novosti.

Kako se navodi, sumnja se da su falsifikovane službene dokumentacije i članske karte kako bi se u Skupštinu ubacili novi delegati.

Inspektori SBPOK su u svojstvu gradana ispitali i D.V, koji je u klubu iz Humske zadužen za izdavanje članskih karata, dok su ranije saslušane sekretarice Lj.M. i N. L., kao i radnik administracije D. B.

Sumnja se da je u ovim malverzacijama korišćen pečat sekretara kluba Darka Grubora, koji je preminuo početkom juna ove godine.

Novosti pišu da će poziv na informativni razgovor u policiju dobiti generalni direktor Miloš Vazura i bivši generalni sekretar Žarko Žečević.

Izborna Skupština FK Partizan zakazana je za 12. septembar.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Djura Zemun

    kad su vec tu, nek provere i dokumentaciju na osnovu koje je doticni klub dosao do onih 20tak hektara u centru Zemuna za svoj tzv zemunelo! Ukradeno od naseg grada i naseg kluba FK Zemuna. No, ni zvezda nije bolja, od ova dva kluba onaj cistiji ima gubu….

Napišite komentar