U trendu

Poljski golman: Kladio sam se sa Mesijem u 100 evra da neće biti dosudjen penal

Golman reprezentacije Poljske Vojčeh Sčensni rekao je da se kladio sa argentinskim fudbalerom Lionelom Mesijem u 100 evra da sudija neće dosuditi jedanaesterac u njihovom duelu tokom utakmice na Svetskom prvenstvu.

Argentina je sinoć pobedila Poljsku sa 2:0, u utakmici trećeg kola Grupe C na Svetskom prvenstvu u Kataru.

U prvom poluvremenu sudija Dani Makeli je posle konsultacija sa VAR-om pri rezultatu 0:0 dosudio jedanaesterac za Argentinu, pošto je procenjeno da je Ščensni udario Mesija u glavu kada je želeo da izbije nabačenu loptu.

Pre nego što je dosudjen penal, poljski golman je bio zbunjen što se gleda VAR i dok su svi čekali na odluku, prišao je Mesiju i rekao mu da misli da penal neće biti dosudjen.

„Razgovarali smo pre penala i rekao sam mu da se kladim u 100 evra da neće biti dosudjen penal, tako da sam izgubio opkladu protiv Mesija. Ne znam da li je to dozvoljeno na Svetskom prvenstvu. Verovatno ću zbog toga biti suspendovan. Sada me nije briga“, rekao je Ščensni, preneo je Skaj.

„Neću ni da mu platim, nije ga briga za 100 evra, mislim da ima dovoljno“, dodao je poljski golman za TV2.

Ščensni je odbranio penal Mesiju, ali do kraja utakmice nije uspeo da sačuva svoju mrežu.

Poljska se i pored poraza, na osnovu bolje gol-razlike od Meksika plasirala u osminu finala u kome će u nedelju igrati protiv Francuske.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar