U trendu

Poznat prvi Novakov protivnik u Dubaiju, sa Čilićem u dublu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na startu turnira u Dubaiju igraće protiv Maleka Džazirija iz Tunisa, odlučeno je danas žrebom.

Đoković i Džaziri, trenutno 259. na ATP listi, igrali su do sada samo jednom, baš u Dubaiju i srpski as lako je dobio meč.

Kako je Džaziri bio jedan od četvorice igrača (uz Rubjlova, Kačanova i Evansa) koji su svojim prisustvom uveličali ceremoniju žrebanja – i pre samog čina prisutnim zvanicama pričao o svojoj želji da period posle oporavka od povrede iskoristi da što brže poboljša svoj aktuelni rang (259) – izbor Novaka Đokovića za prvog protivnika u Dubaiju je zasmejao celu salu.

Simpatični Džaziri je prasnuo u smeh, kolutao očima i sa puno duhovitih komentara ispratio ovu igru sudbine, prenose sportski mediji.

„Bolje je igrati ovakve mečeve na početku turnira, nego u polufinalu – jer ionako nemam šta da izgubim. Igrao sam ovde sa Novakokm 2016 godine, borili smo se i tada – i nadam se da će tako biti i ovoga puta…“, teši sebe i svoje navijače Malek Džaziri.

U Novakovom delu žreba su još Kačanov, Monfis, Per, Čilič, Fučović…

Najbolji srpski teniser i svetski broj 1 Novak Đojović igraće zajedno sa Hrvatom Marinom Čilićem u dublu na turniru u Dubaiju, saopštili su organizatori.

Đoković je prvobitno planirao da igra sa Viktorom Troickim, ali nisu dobili „vajld kard“.

Srbin i Hrvat imaće težak zadatak na startu, pošto ih čekaju prvi nosioci Radživ Ram i Džo Salisburi.

Filip Krajinović igraće protiv Portugalca Žoaa Souse.

Turnir u Dubaiju, iz serije 500, igra se za nagradni fond od 2.794.840 dolara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar