U trendu

Procureo tajni snimak iz svlačionice: Ronaldo vređa saigrače – samo jedan mu se suprotstavio

Kristijano Ronaldo napustio je prošlog leta Juventus bez osvojenog evropskog trofeja i vratio se u Mančester junajted. Potpuno neočekivano, procureo je snimak iz njegovog perioda u Torinu, na kojem tokom utakmice Lige šampiona viče na saigrače u svlačionici i vređa ih.

Praktično svi do jednog gledali su u pod, niko nije smeo da se suprotstavi pobesnelom Portugalcu, osim Kolumbijca Huana Kvadrada.

Brzonogi krilni fudbaler prišao je Kristijanu koji je bacio i dres, pre nego što je s povišenim tonom držao monolog u svlačionici ostalim saigračima torinske „stare dame“.

„Igramo kao g**na. Ja igram kao g**no, takođe. Igramo apsolutno užasno i pod hitno moramo da se saberemo. To je činjenica. Ovo je utakmica Lige šampiona i moramo da pokažemo hrabrost“, u tim trenucima na videu koji je očekivano postao hit na internetu, gotovo svi fudbaleri Juventusa gledaju u pod, a Kvadrado prilazi Ronaldu.

Smiruje ga rečima da je on lider i da mora da posluži kao primer ostalima, ali ne na način za koji se opredelio.
To je samo dodatno razbesnelo Kristijana Ronalda koji je nastavio da se dere.

„Ne govorim ovo samo drugima, ja sam takođe užasan“.

Ronaldov ispad i vređanje saigrača, te verbalna rasprava sa Huanom Kvadradom završava se ulaskom tadašnjeg trenera, ujedno i legende kluba, Andree Pirla.

„Dosta, dosta! Dosta Huan, dosta Kris“, kratko je poručio Pirlo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar