U trendu

Pun stadion nas opteretio, zbog publike mi je žao što nismo pobedili

Selektor Srbije Slavoljub Muslin rekao je da je bio u pravu kada je govorio da igra Velšana ne zavisi isključivo od Gareta Bejla, prenose sportski mediji u Srbiji.

„Orlovi“ i „Zmajevi“ su opet remizirali 1:1, kao i pre šest meseci u Kardifu, a opet je Srbija morala da juri rezultat.

„Pokazali su da Vels nije Bejl. Žao mi je što nisam mogao ovoj divnoj publici, koja nam je posle dugo vremena napravila sjajan ambijent, da podarim pobedu, ali nadam se da ćemo sledeći put, pred punim stadionom, pobediti““, izjavio je Muslin.

Prema njegovim rečima, ekipa je loše krenula, pre svega zbog sjajne atmosfere na tribinama.

„„Mislim da nas je pun stadion malo opteretio, svi su očekivali pobedu i to je svakako uticalo. Opet smo primili gol iz individualne greške koju smo mogli da izbegnemo i to nas je omelo da počnemo da igramo. U drugom poluvremenu bilo je bolje, imali smo šansu i kod 1:1, ali na kraju kad se sve sabere to je to“, dodao je selektor Srbije.

Posle Irske smo, kako je dodao, bili razočarani remijem, ali sada nam je satisfakcija što smo ostali prvi.

„Imamo četiri teške urakmice do kraja, dva teška gostovanja, ali prvo moramo da mislimo o Moldaviji. Mada, znam da i tu neće biti lako““, poručio je Muslin.

Selektor Velsa Kris Kolman rekao je da je zadovoljan osvajanjem boda, protiv veoma dobrog tima Srbije u jednom izuzetnom abijentu.

„Nikad nije lako kad igrate ovde, Srbija ima dobar tim i srećan sam osvojenim bodom. Ovde smo pre pet godina izgubili 6:1 i mnogo toga smo naučili, znali smo da moramo da pružimo maksimum. Naša grupa je izbalansirana, imamo još četiri utakmice do kraja, Srbija gostuje Irskoj i Austriji, verujem da ako pobedimo sve četiri možemo do prvog mesta ili do plej-ofa““, istakao je Kolman.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.