U trendu

Radenković: Jasno nam je kakav je Partizan rival

KRAGUJEVAC – Trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca Vladimir Radenković izjavio je da je glavni zadatak pred duel sa Partizanom da igrače oslobodi psihološkog pritiska i straha od poraza.

Kragujevčani sutra od 16 sati u osmom kolu Superlige dočekuju beogradske crno-bele.

„Čini mi se da uprkos napretku u igri postoji neka psihološka barijera kod samih igrača koja ih sprečava da na pravi način uđu u utakmicu. Tu pre svega mislim na strah od poraza koji je bio i više nego očigledan na nekim prethodnim utakmicama. To je nešto što moramo da eliminišemo u narednom periodu, počev od predstojeće utakmice sa Partizanom“, izjavio je Radenković za klupski sajt.

Njegov tim posle sedam odigranih kola ima osam bodova, dok je Partizan na prvom mestu sa 10 bodova više.

„Jasno nam je kakav nas protivnik očekuje, ali ukoliko u utakmicu uđemo hrabro i sa mnogo više samopouzdanja u odnosu na neke prethodne mečeve, možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Sigurno da su Natho i Rikardo Gomeš igrači koji donose određenu prevagu na terenu, tako da ćemo svakako obratiti pažnju na njih, ali i na sve ostale igrače Partizana koji kvalitetom ne zaostaju puno za njima dvojicom“, zaključio je Radenković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.