U trendu

Radonjić: Da iskontrolišemo kvalitet Igokee

BEOGRAD – Na nama je da iskontrolišemo kvalitet i dobre stvari ekipe Igokee, izjavio je Dejan Radonjić, trener košarkaša Crvene zvezde.

Crveno-beli sutra od 19 sati gostuju Igokei u Laktašima u trećem kolu ABA lige.

„Ritam utakmica je žestok, nemamo vremena za bilo kakav osvrt ka Makabiju, već odmah moramo da se okrenemo Igokei. Prošle sezone smo izgubili oba meča u Laktašima i to vrlo ubedljivo, a imali smo i vrlo interesantne dvoboje u polufinalu ABA lige. Ekipa Bajića krenula dobro, očekuju se dobre stvari od njih i ove sezone. Na nama je da iskontrolišemo kvalitet i dobre stvari ekipe Igokee, time ujedno i ovaj meč“, rekao je Radonjić ža klupski sajt.

Košarkaš Ognjen Dobrić smatra da njegov tim neće imati lak zadatak na gostovanju.

„Očekuje nas teška utakmica u Laktašima, uostalom u prošloj sezoni tamo smo doživeli dva poraza. Vremena za pripremu ove utakmice i odmor nemamo, iz Tel Aviva smo stigli u petak, ali uz pomoć stručnog štaba bićemo spremni za ovaj meč protiv ekipe koja je doživela promene izmeđuu dve sezone, ali je dovela takođe vrlo kvalitetne igrače. Ušli smo od samog starta u naporan ritam, nismo ni kompletni, ali prethodne utakmice pokazale su da ako igramo prema dogovoru iz svlačionice, sa puno želje, energije i kao tim možemo da se nadamo dobrom rezultatu”, rekao je Dobrić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar